U bent hier<Internet>

<Internet>

Printervriendelijke versie PDF-versie

Linux Server

Om de diverse toepassingen te kunnen gebruiken, is het nodig te beschikken over een Linux server. Daarvoor zijn er 2 mogelijkheden: Read more »

Mogelijke Toepassingen

De lijst van mogelijke toepassingen die kunnen gebruikt worden is virtueel onbeperkt. Enkele voorbeelden er zijn (onvolledige lijst!): Read more »

Server Toepassingen

InternetEr zijn er maar weinig gebruikers (klanten) die zich vragen stellen over, of interesse hebben in, de verschillende soorten software die AbitMORE gebruikt voor bv eMail hosting of website hosting. Read more »

Virtuele Backup Server

Bij het maken van backups is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de backups zich bevinden op een veilige locatie en op voldoende afstand tot de computer(s) waarop die backups gemaakt werden. Daardoor voorkomt men dat de backups zelf verloren zouden gaan na bv een brand of een diefstal. Read more »

Fax Server

Voor wie nog met een fax wil werken (of bereikbaar zijn via fax), is het mogelijk het eigenlijke fax toestel te vervangen door een virtuele equivalent, zijnde een fax server.

Met een fax server kunnen faxen ontvangen worden, en optioneel kan men er zelf ook nog faxen mee verzenden. Enkele voordelen van het gebruik van een fax server zijn: Read more »

Website Onderhoud

Een website met verouderde informatie doet meer kwaad dan goed. Daarom dat het onderhouden van een website noodzakelijk is. Typische redenen waarom dit niet gebeurt zijn: gebrek aan kennis, onvoldoende tijd, geen budget beschikbaar, enz.

Daarom dat wij het onderhoud van Uw website kunnen aanbieden. Dit is een soort van verzekeringscontract, waarbij vooraf vastgelegd werd welk soort aanpassingen aan een website vervat zijn in zo'n contract. Enkele voorbeelden: Read more »

Website Ontwikkeling

De ontwikkeling van een website, is het aanmaken van verschillende soorten bestanden zoals HTML pagina's, PHP scripts, afbeeldingen, databanken, enz. De samenvoeging van al deze bestanden, zal samen de website vormen. Door alle bestanden dan op een webserver te plaatsen, wordt de website toegankelijk via het internet. Vanaf dan begint het website onderhoud.

Enkele woordjes uitleg omtrent de manier waarop wij websites ontwikkelen: Read more »

Internet Ontwikkeling

Website ontwikkelingVoor een klant die nog geen website heeft, kan AbitMORE zorgen voor de volledige ontwikkeling van een website op maat van de klant. De doorlooptijd voor zo'n ontwikkeling ligt typisch tussen 1 week en 3 maanden, en is afhankelijk van de omvang van de site, de beschikbaarheid van de klant, enz. Read more »

Server Housing

In gevallen zoals website hosting staat Uw website op internet servers die gedeeld worden met andere klanten. Hebt U echter behoefte om zelf de volledige controle over de internet server te hebben, maar is het uitbouwen van een eigen infrastructuur te kostelijk? Dan is onze server housing formule de ideale oplossing voor U.

Wij beschikken over alle benodigde infrastructuur om U dergelijke formule te kunnen aanbieden: Read more »

Website Hosting

Om een website toegankelijk te maken voor internet gebruikers, moet de volledige website ergens op een computer geplaatst worden die: Read more »