Printervriendelijke versiePDF-versie

||Internet||

Linux Server

Om de diverse toepassingen te kunnen gebruiken, is het nodig te beschikken over een Linux server. Daarvoor zijn er 2 mogelijkheden:

Nederlands
Subject: 

Mogelijke Toepassingen

De lijst van mogelijke toepassingen die kunnen gebruikt worden is virtueel onbeperkt. Enkele voorbeelden er zijn (onvolledige lijst!):

Nederlands
Subject: 

Server Toepassingen

InternetEr zijn er maar weinig gebruikers (klanten) die zich vragen stellen over, of interesse hebben in, de verschillende soorten software die AbitMORE gebruikt voor bv eMail hosting of website hosting.

Nederlands
Subject: 

Virtuele Backup Server

Bij het maken van backups is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de backups zich bevinden op een veilige locatie en op voldoende afstand tot de computer(s) waarop die backups gemaakt werden. Daardoor voorkomt men dat de backups zelf verloren zouden gaan na bv een brand of een diefstal.

Nederlands
Subject: 

Fax Server

Voor wie nog met een fax wil werken (of bereikbaar zijn via fax), is het mogelijk het eigenlijke fax toestel te vervangen door een virtuele equivalent, zijnde een fax server.

Met een fax server kunnen faxen ontvangen worden, en optioneel kan men er zelf ook nog faxen mee verzenden. Enkele voordelen van het gebruik van een fax server zijn:

Nederlands
Subject: 

Website Onderhoud

Een website met verouderde informatie doet meer kwaad dan goed. Daarom dat het onderhouden van een website noodzakelijk is. Typische redenen waarom dit niet gebeurt zijn: gebrek aan kennis, onvoldoende tijd, geen budget beschikbaar, enz.

Daarom dat wij het onderhoud van Uw website kunnen aanbieden. Dit is een soort van verzekeringscontract, waarbij vooraf vastgelegd werd welk soort aanpassingen aan een website vervat zijn in zo'n contract. Enkele voorbeelden:

Nederlands
Subject: 

Website Ontwikkeling

De ontwikkeling van een website, is het aanmaken van verschillende soorten bestanden zoals HTML pagina's, PHP scripts, afbeeldingen, databanken, enz. De samenvoeging van al deze bestanden, zal samen de website vormen. Door alle bestanden dan op een webserver te plaatsen, wordt de website toegankelijk via het internet. Vanaf dan begint het website onderhoud.

Enkele woordjes uitleg omtrent de manier waarop wij websites ontwikkelen:

Nederlands
Subject: 

Internet Ontwikkeling

Website ontwikkelingVoor een klant die nog geen website heeft, kan AbitMORE zorgen voor de volledige ontwikkeling van een website op maat van de klant. De doorlooptijd voor zo'n ontwikkeling ligt typisch tussen 1 week en 3 maanden, en is afhankelijk van de omvang van de site, de beschikbaarheid van de klant, enz.

Nederlands
Subject: 

Server Housing

In gevallen zoals website hosting staat Uw website op internet servers die gedeeld worden met andere klanten. Hebt U echter behoefte om zelf de volledige controle over de internet server te hebben, maar is het uitbouwen van een eigen infrastructuur te kostelijk? Dan is onze server housing formule de ideale oplossing voor U.

Wij beschikken over alle benodigde infrastructuur om U dergelijke formule te kunnen aanbieden:

Nederlands
Subject: 

Website Hosting

Om een website toegankelijk te maken voor internet gebruikers, moet de volledige website ergens op een computer geplaatst worden die:

Nederlands
Subject: 

Pagina's

Abonneren op ||Internet||

www.AbitMORE.be

Copyright © 2000 - 2023 AbitMORE bvba - All rights reserved.

Copyrights | Trademarks | Terms and Conditions | Privacy | RSS feeds

Design: In Petto | Hosting: AbitMORE | Powered by: Drupal